Menyang kontèn

Tempursari, Sambi, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tempursari
Désa
Tempursari kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Tempursari
Tempursari
Tempursari kapernah ing Jawa Tengah
Tempursari
Tempursari
Tempursari kapernah ing Indonesia
Tempursari
Tempursari
Koordhinat: 7°34′49″S 110°40′03″E / 7.58035°S 110.66763°E / -7.58035; 110.66763Koordhinat: 7°34′49″S 110°40′03″E / 7.58035°S 110.66763°E / -7.58035; 110.66763
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanSambi
Kodhe laladan
administrasi
33.09.10.2003

Tempursari iku désa ing Kacamatan Sambi, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.