Menyang kontèn

Kepoh, Sambi, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kepoh
Désa
Kepoh kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Kepoh
Kepoh
Kepoh kapernah ing Jawa Tengah
Kepoh
Kepoh
Kepoh kapernah ing Indonesia
Kepoh
Kepoh
Koordhinat: 7°29′23″S 110°44′32″E / 7.48981°S 110.74214°E / -7.48981; 110.74214Koordhinat: 7°29′23″S 110°44′32″E / 7.48981°S 110.74214°E / -7.48981; 110.74214
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanSambi
Kodhe laladan
administrasi
33.09.10.2010

Kepoh iku désa ing Kacamatan Sambi, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.