Menyang kontèn

Ngaglik, Sambi, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ngaglik
Désa
Ngaglik kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Ngaglik
Ngaglik
Ngaglik kapernah ing Jawa Tengah
Ngaglik
Ngaglik
Ngaglik kapernah ing Indonesia
Ngaglik
Ngaglik
Koordhinat: 7°19′33″S 110°37′15″E / 7.32578°S 110.62077°E / -7.32578; 110.62077Koordhinat: 7°19′33″S 110°37′15″E / 7.32578°S 110.62077°E / -7.32578; 110.62077
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanSambi
Kodhe laladan
administrasi
33.09.10.2013

Ngaglik iku désa ing Kacamatan Sambi, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.