Tirta, Salam, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tirta
Désa
Tirta kapernah ing Kabupatèn Magelang
Tirta
Tirta
Tirta kapernah ing Jawa Tengah
Tirta
Tirta
Tirta kapernah ing Indonésia
Tirta
Tirta
Koordhinat: 7°37′32″S 110°17′42″E / 7.62548°S 110.29495°E / -7.62548; 110.29495Koordhinat: 7°37′32″S 110°17′42″E / 7.62548°S 110.29495°E / -7.62548; 110.29495
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSalam
Kodhe laladan
administrasi
33.08.04.2007

Tirta iku désa ing Kacamatan Salam, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)