Sucèn, Salam, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sucèn
Désa
Sucèn kapernah ing Kabupatèn Magelang
Sucèn
Sucèn
Sucèn kapernah ing Jawa Tengah
Sucèn
Sucèn
Sucèn kapernah ing Indonésia
Sucèn
Sucèn
Koordhinat: 7°37′45″S 110°19′28″E / 7.62925°S 110.32455°E / -7.62925; 110.32455Koordhinat: 7°37′45″S 110°19′28″E / 7.62925°S 110.32455°E / -7.62925; 110.32455
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSalam
Kodhe laladan
administrasi
33.08.04.2003

Sucèn iku désa ing Kacamatan Salam, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)