Samaketra, Salam, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Samaketra
Désa
Samaketra kapernah ing Kabupatèn Magelang
Samaketra
Samaketra
Samaketra kapernah ing Jawa Tengah
Samaketra
Samaketra
Samaketra kapernah ing Indonésia
Samaketra
Samaketra
Koordhinat: 7°37′35″S 110°18′14″E / 7.62641°S 110.30383°E / -7.62641; 110.30383Koordhinat: 7°37′35″S 110°18′14″E / 7.62641°S 110.30383°E / -7.62641; 110.30383
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSalam
Kodhe laladan
administrasi
33.08.04.2005

Samaketra iku désa ing Kacamatan Salam, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)