Menyang kontèn

Samaketra, Salam, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Samaketra
Désa
Samaketra kapernah ing Kabupatèn Magelang
Samaketra
Samaketra
Samaketra kapernah ing Jawa Tengah
Samaketra
Samaketra
Samaketra kapernah ing Indonesia
Samaketra
Samaketra
Koordhinat: 7°37′35″S 110°18′14″E / 7.62641°S 110.30383°E / -7.62641; 110.30383Koordhinat: 7°37′35″S 110°18′14″E / 7.62641°S 110.30383°E / -7.62641; 110.30383
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSalam
Kodhe laladan
administrasi
33.08.04.2005

Samaketra iku désa ing Kacamatan Salam, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.