Tersangedhé, Salam, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tersangedhé
Désa
Tersangedhé kapernah ing Kabupatèn Magelang
Tersangedhé
Tersangedhé
Tersangedhé kapernah ing Jawa Tengah
Tersangedhé
Tersangedhé
Tersangedhé kapernah ing Indonésia
Tersangedhé
Tersangedhé
Koordhinat: 7°37′25″S 110°16′55″E / 7.62361°S 110.2819°E / -7.62361; 110.2819Koordhinat: 7°37′25″S 110°16′55″E / 7.62361°S 110.2819°E / -7.62361; 110.2819
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSalam
Kodhe laladan
administrasi
33.08.04.2009

Tersangedhé iku désa ing Kacamatan Salam, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)