Menyang kontèn

Mantingan, Salam, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mantingan
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Magelang Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°38′35″S 110°18′09″E / 7.64318°S 110.3025°E / -7.64318; 110.3025Koordhinat: 7°38′35″S 110°18′09″E / 7.64318°S 110.3025°E / -7.64318; 110.3025
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSalam
Kodhe laladan
administrasi
33.08.04.2001

Mantingan iku désa ing Kacamatan Salam, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.