Gulon, Salam, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gulon
Désa
Gulon kapernah ing Kabupatèn Magelang
Gulon
Gulon
Gulon kapernah ing Jawa Tengah
Gulon
Gulon
Gulon kapernah ing Indonésia
Gulon
Gulon
Koordhinat: 7°35′52″S 110°17′51″E / 7.59791°S 110.29738°E / -7.59791; 110.29738Koordhinat: 7°35′52″S 110°17′51″E / 7.59791°S 110.29738°E / -7.59791; 110.29738
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSalam
Kodhe laladan
administrasi
33.08.04.2012

Gulon iku désa ing Kacamatan Salam, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)