Menyang kontèn

Kadiluwih, Salam, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kadiluwih
Désa
Kadiluwih kapernah ing Kabupatèn Magelang
Kadiluwih
Kadiluwih
Kadiluwih kapernah ing Jawa Tengah
Kadiluwih
Kadiluwih
Kadiluwih kapernah ing Indonesia
Kadiluwih
Kadiluwih
Koordhinat: 7°38′09″S 110°18′06″E / 7.63592°S 110.30175°E / -7.63592; 110.30175Koordhinat: 7°38′09″S 110°18′06″E / 7.63592°S 110.30175°E / -7.63592; 110.30175
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSalam
Kodhe laladan
administrasi
33.08.04.2004

Kadiluwih iku désa ing Kacamatan Salam, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.