Kadiluwih, Salam, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kadiluwih
Désa
Kadiluwih kapernah ing Kabupatèn Magelang
Kadiluwih
Kadiluwih
Kadiluwih kapernah ing Jawa Tengah
Kadiluwih
Kadiluwih
Kadiluwih kapernah ing Indonésia
Kadiluwih
Kadiluwih
Koordhinat: 7°38′09″S 110°18′06″E / 7.63592°S 110.30175°E / -7.63592; 110.30175Koordhinat: 7°38′09″S 110°18′06″E / 7.63592°S 110.30175°E / -7.63592; 110.30175
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSalam
Kodhe laladan
administrasi
33.08.04.2004

Kadiluwih iku désa ing Kacamatan Salam, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)