Timişoara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Timişoara
Coat of arms of Timişoara
Coat of arms
Peparab: Little Vienna
Location of Timişoara
Location of Timişoara
NagaraBendera_Romania Romania
CountyTimiş County
StatusCounty Capital
Pamaréntahan
 • MayorGheorghe Ciuhandu (Christian-Democratic People's Party)
Laladan
 • City129,2 km2 (499 sq mi)
 • Métro1.070,4 km2 (4,133 sq mi)
Cacah warga (July 01, 2007 [1])
 • City307.347
 • Pepadhet2.379/km2 (6,160/sq mi)
 • Métro359.132
Zona wektuEET (UTC+2)
 • Usum panas (DST)EEST (UTC+3)
Situs wèbhttp://www.primariatm.ro/

Timişoara iku siji kutha ing tlatah Banat. dumunung ing pérangan kulon Nagara Rumania. Kutha iki minangka kutha krajan saka Timiş County. Sing ndunungi watara 307,300 jiwa.

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Program kutha kembar saka Timişoara:

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:RoJudCapitals


Cithakan:Rumania-stub