Timişoara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Timişoara
Coat of arms of Timişoara
Coat of arms
Julukan: Little Vienna
Location of Timişoara
Location of Timişoara
Koordhinat: 45°45′35″N 21°13′48″E / 45.75972°N 21.23000°E / 45.75972; 21.23000
Nagara Bendera_Romania Romania
County Timiş County
Status Cithakan:Autolink
Government
 • Mayor Gheorghe Ciuhandu (Christian-Democratic People's Party)
Tlatah
 • Kutha 129,2 km2 (499 sq mi)
 • Métro 1.070,4 km2 (4,133 sq mi)
Cacah jiwa (July 01, 2007 [1])
 • City 307.347
 • Karapetan 2.379/km2 (6,160/sq mi)
 • Métro 359.132
EET (UTC+2)
 • Mangsa Panas (DST) EEST (UTC+3)
Sana jaringan http://www.primariatm.ro/

Timişoara iku sawijining kutha ing tlatah Banat. dumunung ing pérangan kulon Nagara Rumania. Kutha iki minangka kutha krajan saka Timiş County. Padunungé watara 307,300 jiwa.

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Program kutha kembar saka Timişoara:

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:RoJudCapitalsCithakan:Rumania-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Timişoara&oldid=972320"