Tembung sesulih

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Tembung sesulih (Basa Indonésia: kata ganti utawa pronomina), iku tembung sing kanggo sesulih utawa pengganti siji wujud (benda), supaya ora disebutaké bola-bali.

Déné tembung sesulih iki bisa dipérang :