Tembung sesulih sadhéngah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tembung sesulih sadhéngah (Basa Indonésia: kata ganti tak tentu), punika tembung ing Basa Jawi ingkang minangka gegantosing tiyang utawi barang ingkang kawontenanipun dèrèng cetha utawi dèrèng genah.

Ingkang kalebet tembung punika ing antawisipun: sawijining, apa-apa, apa baé, sapa-sapa, saben wong, kabèh, sing sapa, salah siji.