Tegalrandhu, Srumbung, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tegalrandhu
Désa
Tegalrandhu kapernah ing Kabupatèn Magelang
Tegalrandhu
Tegalrandhu
Tegalrandhu kapernah ing Jawa Tengah
Tegalrandhu
Tegalrandhu
Tegalrandhu kapernah ing Indonésia
Tegalrandhu
Tegalrandhu
Koordhinat: 7°34′10″S 110°21′24″E / 7.56931°S 110.35671°E / -7.56931; 110.35671Koordhinat: 7°34′10″S 110°21′24″E / 7.56931°S 110.35671°E / -7.56931; 110.35671
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSrumbung
Kodhe laladan
administrasi
33.08.05.2004

Tegalrandhu iku désa ing Kacamatan Srumbung, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)