Menyang kontèn

Polèngan, Srumbung, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Polèngan
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Magelang Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°34′42″S 110°20′13″E / 7.57829°S 110.33687°E / -7.57829; 110.33687Koordhinat: 7°34′42″S 110°20′13″E / 7.57829°S 110.33687°E / -7.57829; 110.33687
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSrumbung
Kodhe laladan
administrasi
33.08.05.2014

Polèngan iku désa ing Kacamatan Srumbung, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.