Jerukagung, Srumbung, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jerukagung
Désa
Jerukagung kapernah ing Kabupatèn Magelang
Jerukagung
Jerukagung
Jerukagung kapernah ing Jawa Tengah
Jerukagung
Jerukagung
Jerukagung kapernah ing Indonésia
Jerukagung
Jerukagung
Koordhinat: 7°36′23″S 110°20′56″E / 7.60639°S 110.34888°E / -7.60639; 110.34888Koordhinat: 7°36′23″S 110°20′56″E / 7.60639°S 110.34888°E / -7.60639; 110.34888
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSrumbung
Kodhe laladan
administrasi
33.08.05.2006

Jerukagung iku désa ing Kacamatan Srumbung, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.