Ngablak, Srumbung, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngablak
Désa
Ngablak kapernah ing Kabupatèn Magelang
Ngablak
Ngablak
Ngablak kapernah ing Jawa Tengah
Ngablak
Ngablak
Ngablak kapernah ing Indonésia
Ngablak
Ngablak
Koordhinat: 7°33′59″S 110°23′49″E / 7.56651°S 110.39705°E / -7.56651; 110.39705Koordhinat: 7°33′59″S 110°23′49″E / 7.56651°S 110.39705°E / -7.56651; 110.39705
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSrumbung
Kodhe laladan
administrasi
33.08.05.2009

Ngablak iku désa ing Kacamatan Srumbung, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)