Ngargasaka, Srumbung, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ngargasaka
Désa
Ngargasaka kapernah ing Kabupatèn Magelang
Ngargasaka
Ngargasaka
Ngargasaka kapernah ing Jawa Tengah
Ngargasaka
Ngargasaka
Ngargasaka kapernah ing Indonésia
Ngargasaka
Ngargasaka
Koordhinat: 7°34′36″S 110°22′12″E / 7.57677°S 110.36993°E / -7.57677; 110.36993Koordhinat: 7°34′36″S 110°22′12″E / 7.57677°S 110.36993°E / -7.57677; 110.36993
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSrumbung
Kodhe laladan
administrasi
33.08.05.2013

Ngargasaka iku désa ing Kacamatan Srumbung, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.