Banyuadhem, Srumbung, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Banyuadhem
Désa
Banyuadhem kapernah ing Kabupatèn Magelang
Banyuadhem
Banyuadhem
Banyuadhem kapernah ing Jawa Tengah
Banyuadhem
Banyuadhem
Banyuadhem kapernah ing Indonésia
Banyuadhem
Banyuadhem
Koordhinat: 7°36′00″S 110°20′32″E / 7.60002°S 110.34228°E / -7.60002; 110.34228Koordhinat: 7°36′00″S 110°20′32″E / 7.60002°S 110.34228°E / -7.60002; 110.34228
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSrumbung
Kodhe laladan
administrasi
33.08.05.2008

Banyuadhem iku désa ing Kacamatan Srumbung, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)