Nglumut, Srumbung, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Nglumut
Désa
Nglumut kapernah ing Kabupatèn Magelang
Nglumut
Nglumut
Nglumut kapernah ing Jawa Tengah
Nglumut
Nglumut
Nglumut kapernah ing Indonésia
Nglumut
Nglumut
Koordhinat: 7°36′54″S 110°21′28″E / 7.61507°S 110.3578°E / -7.61507; 110.3578Koordhinat: 7°36′54″S 110°21′28″E / 7.61507°S 110.3578°E / -7.61507; 110.3578
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSrumbung
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Nglumut iku désa ing Kacamatan Srumbung, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)