Pandhanretna, Srumbung, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pandhanretna
Désa
Pandhanretna kapernah ing Kabupatèn Magelang
Pandhanretna
Pandhanretna
Pandhanretna kapernah ing Jawa Tengah
Pandhanretna
Pandhanretna
Pandhanretna kapernah ing Indonésia
Pandhanretna
Pandhanretna
Koordhinat: 7°34′14″S 110°20′19″E / 7.57056°S 110.33872°E / -7.57056; 110.33872Koordhinat: 7°34′14″S 110°20′19″E / 7.57056°S 110.33872°E / -7.57056; 110.33872
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSrumbung
Kodhe laladan
administrasi
33.08.05.2002

Pandhanretna iku désa ing Kacamatan Srumbung, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)