Menyang kontèn

Tegalampel, Karangdawa, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tegalampel
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTegalampel
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Klaten Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°41′13″S 110°45′27″E / 7.68703°S 110.75761°E / -7.68703; 110.75761Koordhinat: 7°41′13″S 110°45′27″E / 7.68703°S 110.75761°E / -7.68703; 110.75761
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKarangdawa
Kodhe laladan
administrasi
33.10.13.2017

Tegalampel iku désa ing Kacamatan Karangdawa, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.