Pugeran, Karangdawa, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pugeran
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPugeran
Pugeran kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Pugeran
Pugeran
Pugeran kapernah ing Jawa Tengah
Pugeran
Pugeran
Pugeran kapernah ing Indonésia
Pugeran
Pugeran
Koordhinat: 7°42′09″S 110°44′43″E / 7.70252°S 110.74532°E / -7.70252; 110.74532Koordhinat: 7°42′09″S 110°44′43″E / 7.70252°S 110.74532°E / -7.70252; 110.74532
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKarangdawa
Kodhe laladan
administrasi
33.10.13.2012

Pugeran iku désa ing Kacamatan Karangdawa, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)