Menyang kontèn

Soka, Karangdawa, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Soka
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSoka
Soka kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Soka
Soka
Soka kapernah ing Jawa Tengah
Soka
Soka
Soka kapernah ing Indonesia
Soka
Soka
Koordhinat: 7°43′43″S 110°44′19″E / 7.72871°S 110.73861°E / -7.72871; 110.73861Koordhinat: 7°43′43″S 110°44′19″E / 7.72871°S 110.73861°E / -7.72871; 110.73861
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKarangdawa
Kodhe laladan
administrasi
33.10.13.2004

Soka iku désa ing Kacamatan Karangdawa, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.