Menyang kontèn

Bakungan, Karangdawa, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bakungan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBakungan
Bakungan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Bakungan
Bakungan
Bakungan kapernah ing Jawa Tengah
Bakungan
Bakungan
Bakungan kapernah ing Indonesia
Bakungan
Bakungan
Koordhinat: 7°40′52″S 110°45′06″E / 7.681°S 110.75179°E / -7.681; 110.75179Koordhinat: 7°40′52″S 110°45′06″E / 7.681°S 110.75179°E / -7.681; 110.75179
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKarangdawa
Kodhe laladan
administrasi
33.10.13.2018

Bakungan iku désa ing Kacamatan Karangdawa, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.