Tambak, Karangdawa, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tambak
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTambak
Tambak kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Tambak
Tambak
Tambak kapernah ing Jawa Tengah
Tambak
Tambak
Tambak kapernah ing Indonésia
Tambak
Tambak
Koordhinat: 7°42′46″S 110°44′54″E / 7.71277°S 110.74826°E / -7.71277; 110.74826Koordhinat: 7°42′46″S 110°44′54″E / 7.71277°S 110.74826°E / -7.71277; 110.74826
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKarangdawa
Kodhe laladan
administrasi
33.10.13.2008

Tambak iku désa ing Kacamatan Karangdawa, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)