Kupang, Karangdawa, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kupang
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKupang
Kupang kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Kupang
Kupang
Kupang kapernah ing Jawa Tengah
Kupang
Kupang
Kupang kapernah ing Indonésia
Kupang
Kupang
Koordhinat: 7°40′46″S 110°44′21″E / 7.67932°S 110.73927°E / -7.67932; 110.73927Koordhinat: 7°40′46″S 110°44′21″E / 7.67932°S 110.73927°E / -7.67932; 110.73927
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKarangdawa
Kodhe laladan
administrasi
33.10.13.2019

Kupang iku désa ing Kacamatan Karangdawa, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)