Munggung, Karangdawa, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Munggung
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Munggung
Munggung iku kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Munggung
Munggung
Munggung iku kapernah ing Jawa Tengah
Munggung
Munggung
Munggung iku kapernah ing Indonésia
Munggung
Munggung
Koordhinat: 7°42′33″S 110°43′41″E / 7.70914°S 110.72805°E / -7.70914; 110.72805Koordhinat: 7°42′33″S 110°43′41″E / 7.70914°S 110.72805°E / -7.70914; 110.72805
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Klathèn
Kacamatan Karangdawa
Kodhe laladan
administrasi
33.10.13.2010

Munggung iku désa ing Kacamatan Karangdawa, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.