Munggung, Karangdawa, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Munggung
Désa
Munggung is located in Kabupatèn Klathèn
Munggung
Munggung
Munggung is located in Jawa Tengah
Munggung
Munggung
Munggung is located in Indonésia
Munggung
Munggung
Koordhinat: 7°42′33″S 110°43′41″E / 7.70914°S 110.72805°E / -7.70914; 110.72805Koordhinat: 7°42′33″S 110°43′41″E / 7.70914°S 110.72805°E / -7.70914; 110.72805
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Klathèn
Kacamatan Karangdawa
Kodhe laladan
administrasi
33.10.13.2010

Munggung iku désa ing Kacamatan Karangdawa, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.