Tanggung, Turèn, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tanggung
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTanggung
Tanggung kapernah ing Kabupatèn Malang
Tanggung
Tanggung
Tanggung kapernah ing Jawa Wétan
Tanggung
Tanggung
Tanggung kapernah ing Indonésia
Tanggung
Tanggung
Koordhinat: 8°10′47″S 112°40′25″E / 8.17978°S 112.67351°E / -8.17978; 112.67351Koordhinat: 8°10′47″S 112°40′25″E / 8.17978°S 112.67351°E / -8.17978; 112.67351
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanTurèn
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Tanggung iku désa ing Kacamatan Turèn, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)