Sawahan, Turèn, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sawahan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSawahan
Sawahan kapernah ing Kabupatèn Malang
Sawahan
Sawahan
Sawahan kapernah ing Jawa Wétan
Sawahan
Sawahan
Sawahan kapernah ing Indonésia
Sawahan
Sawahan
Koordhinat: 8°12′48″S 112°39′39″E / 8.2134°S 112.66092°E / -8.2134; 112.66092Koordhinat: 8°12′48″S 112°39′39″E / 8.2134°S 112.66092°E / -8.2134; 112.66092
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanTurèn
Kodhe laladan
administrasi
35.07.09.2003

Sawahan iku désa ing Kacamatan Turèn, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)