Gedhog Kulon, Turèn, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhog Kulon
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGedog Kulon
Gedhog Kulon kapernah ing Kabupatèn Malang
Gedhog Kulon
Gedhog Kulon
Gedhog Kulon kapernah ing Jawa Wétan
Gedhog Kulon
Gedhog Kulon
Gedhog Kulon kapernah ing Indonésia
Gedhog Kulon
Gedhog Kulon
Koordhinat: 8°12′19″S 112°40′55″E / 8.20519°S 112.68191°E / -8.20519; 112.68191Koordhinat: 8°12′19″S 112°40′55″E / 8.20519°S 112.68191°E / -8.20519; 112.68191
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanTurèn
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Gedhog Kulon iku désa ing Kacamatan Turèn, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)