Kedhok, Turèn, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kedhok
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKedok
Kedhok kapernah ing Kabupatèn Malang
Kedhok
Kedhok
Kedhok kapernah ing Jawa Wétan
Kedhok
Kedhok
Kedhok kapernah ing Indonésia
Kedhok
Kedhok
Koordhinat: 8°08′51″S 112°41′50″E / 8.14757°S 112.6972°E / -8.14757; 112.6972Koordhinat: 8°08′51″S 112°41′50″E / 8.14757°S 112.6972°E / -8.14757; 112.6972
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanTurèn
Kodhe laladan
administrasi
35.07.09.2015

Kedhok iku désa ing Kacamatan Turèn, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)