Menyang kontèn

Gedhog Wétan, Turèn, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gedhog Wétan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGedog Wetan
Gedhog Wétan kapernah ing Kabupatèn Malang
Gedhog Wétan
Gedhog Wétan
Gedhog Wétan kapernah ing Jawa Wétan
Gedhog Wétan
Gedhog Wétan
Gedhog Wétan kapernah ing Indonesia
Gedhog Wétan
Gedhog Wétan
Koordhinat: 8°12′33″S 112°41′36″E / 8.20912°S 112.69327°E / -8.20912; 112.69327Koordhinat: 8°12′33″S 112°41′36″E / 8.20912°S 112.69327°E / -8.20912; 112.69327
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanTurèn
Kodhe laladan
administrasi
35.07.09.2006

Gedhog Wétan iku désa ing Kacamatan Turèn, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.