Menyang kontèn

Kemulan, Turèn, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kemulan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKemulan
Kemulan kapernah ing Kabupatèn Malang
Kemulan
Kemulan
Kemulan kapernah ing Jawa Wétan
Kemulan
Kemulan
Kemulan kapernah ing Indonesia
Kemulan
Kemulan
Koordhinat: 8°13′41″S 112°39′18″E / 8.22798°S 112.65502°E / -8.22798; 112.65502Koordhinat: 8°13′41″S 112°39′18″E / 8.22798°S 112.65502°E / -8.22798; 112.65502
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanTurèn
Kodhe laladan
administrasi
35.07.09.2002

Kemulan iku désa ing Kacamatan Turèn, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.