Jeru, Turèn, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jeru
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJeru
Jeru kapernah ing Kabupatèn Malang
Jeru
Jeru
Jeru kapernah ing Jawa Wétan
Jeru
Jeru
Jeru kapernah ing Indonésia
Jeru
Jeru
Koordhinat: 8°09′33″S 112°40′38″E / 8.15912°S 112.67732°E / -8.15912; 112.67732Koordhinat: 8°09′33″S 112°40′38″E / 8.15912°S 112.67732°E / -8.15912; 112.67732
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanTurèn
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Jeru iku désa ing Kacamatan Turèn, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)