Sedayu, Turèn, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sedayu
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSedayu
Sedayu kapernah ing Kabupatèn Malang
Sedayu
Sedayu
Sedayu kapernah ing Jawa Wétan
Sedayu
Sedayu
Sedayu kapernah ing Indonésia
Sedayu
Sedayu
Koordhinat: 8°11′04″S 112°41′04″E / 8.18456°S 112.68431°E / -8.18456; 112.68431Koordhinat: 8°11′04″S 112°41′04″E / 8.18456°S 112.68431°E / -8.18456; 112.68431
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanTurèn
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Sedayu iku kalurahan ing Kacamatan Turèn, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)