Tanggulangin, Jatisrana, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tanggulangin
Désa
Tanggulangin kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Tanggulangin
Tanggulangin
Tanggulangin kapernah ing Jawa Tengah
Tanggulangin
Tanggulangin
Tanggulangin kapernah ing Indonésia
Tanggulangin
Tanggulangin
Koordhinat: 7°49′30″S 111°09′23″E / 7.8250318°S 111.1563264°E / -7.8250318; 111.1563264Koordhinat: 7°49′30″S 111°09′23″E / 7.8250318°S 111.1563264°E / -7.8250318; 111.1563264
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanJatisrana
Kodhe laladan
administrasi
33.12.20.2011

Tanggulangin iku désa ing Kacamatan Jatisrana, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)