Pelem, Jatisrana, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pelem
Kalurahan
Pelem kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Pelem
Pelem
Pelem kapernah ing Jawa Tengah
Pelem
Pelem
Pelem kapernah ing Indonésia
Pelem
Pelem
Koordhinat: 7°50′37″S 111°10′00″E / 7.8437078°S 111.1667591°E / -7.8437078; 111.1667591Koordhinat: 7°50′37″S 111°10′00″E / 7.8437078°S 111.1667591°E / -7.8437078; 111.1667591
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanJatisrana
Kodhe laladan
administrasi
33.12.20.1009

Pelem iku kalurahan ing Kacamatan Jatisrana, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)