Sidareja, Jatisrana, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sidareja
Désa
Sidareja kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Sidareja
Sidareja
Sidareja kapernah ing Jawa Tengah
Sidareja
Sidareja
Sidareja kapernah ing Indonésia
Sidareja
Sidareja
Koordhinat: 7°51′13″S 111°08′51″E / 7.8536944°S 111.1473841°E / -7.8536944; 111.1473841Koordhinat: 7°51′13″S 111°08′51″E / 7.8536944°S 111.1473841°E / -7.8536944; 111.1473841
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanJatisrana
Kodhe laladan
administrasi
33.12.20.2005

Sidareja iku désa ing Kacamatan Jatisrana, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)