Rejasari, Jatisrana, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rejasari
Désa
Rejasari kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Rejasari
Rejasari
Rejasari kapernah ing Jawa Tengah
Rejasari
Rejasari
Rejasari kapernah ing Indonésia
Rejasari
Rejasari
Koordhinat: 7°51′28″S 111°07′14″E / 7.8576625°S 111.1205574°E / -7.8576625; 111.1205574Koordhinat: 7°51′28″S 111°07′14″E / 7.8576625°S 111.1205574°E / -7.8576625; 111.1205574
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanJatisrana
Kodhe laladan
administrasi
33.12.20.2003

Rejasari iku désa ing Kacamatan Jatisrana, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)