Gondhangsari, Jatisrana, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gondhangsari
Désa
Gondhangsari kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Gondhangsari
Gondhangsari
Gondhangsari kapernah ing Jawa Tengah
Gondhangsari
Gondhangsari
Gondhangsari kapernah ing Indonésia
Gondhangsari
Gondhangsari
Koordhinat: 7°50′31″S 111°07′35″E / 7.8419668°S 111.1265189°E / -7.8419668; 111.1265189Koordhinat: 7°50′31″S 111°07′35″E / 7.8419668°S 111.1265189°E / -7.8419668; 111.1265189
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanJatisrana
Kodhe laladan
administrasi
33.12.20.2004

Gondhangsari iku désa ing Kacamatan Jatisrana, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)