Pandhéyan, Jatisrana, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pandhéyan
Désa
Pandhéyan kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Pandhéyan
Pandhéyan
Pandhéyan kapernah ing Jawa Tengah
Pandhéyan
Pandhéyan
Pandhéyan kapernah ing Indonésia
Pandhéyan
Pandhéyan
Koordhinat: 7°49′59″S 111°06′10″E / 7.8329561°S 111.1026732°E / -7.8329561; 111.1026732Koordhinat: 7°49′59″S 111°06′10″E / 7.8329561°S 111.1026732°E / -7.8329561; 111.1026732
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanJatisrana
Kodhe laladan
administrasi
33.12.20.2017

Pandhéyan iku désa ing Kacamatan Jatisrana, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)