Jatisari, Jatisrana, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jatisari
Désa
Jatisari kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Jatisari
Jatisari
Jatisari kapernah ing Jawa Tengah
Jatisari
Jatisari
Jatisari kapernah ing Indonésia
Jatisari
Jatisari
Koordhinat: 7°50′38″S 111°06′58″E / 7.8437935°S 111.1160864°E / -7.8437935; 111.1160864Koordhinat: 7°50′38″S 111°06′58″E / 7.8437935°S 111.1160864°E / -7.8437935; 111.1160864
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanJatisrana
Kodhe laladan
administrasi
33.12.20.2014

Jatisari iku désa ing Kacamatan Jatisrana, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)