Ngrompak, Jatisrana, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngrompak
Désa
Ngrompak kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Ngrompak
Ngrompak
Ngrompak kapernah ing Jawa Tengah
Ngrompak
Ngrompak
Ngrompak kapernah ing Indonésia
Ngrompak
Ngrompak
Koordhinat: 7°51′38″S 111°09′44″E / 7.8606048°S 111.1622879°E / -7.8606048; 111.1622879Koordhinat: 7°51′38″S 111°09′44″E / 7.8606048°S 111.1622879°E / -7.8606048; 111.1622879
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanJatisrana
Kodhe laladan
administrasi
33.12.20.2006

Ngrompak iku désa ing Kacamatan Jatisrana, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)