Sukadana, Dhampit, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sukadana
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSukodono
Sukadana kapernah ing Kabupatèn Malang
Sukadana
Sukadana
Sukadana kapernah ing Jawa Wétan
Sukadana
Sukadana
Sukadana kapernah ing Indonésia
Sukadana
Sukadana
Koordhinat: 8°18′37″S 112°46′49″E / 8.31025°S 112.78027°E / -8.31025; 112.78027Koordhinat: 8°18′37″S 112°46′49″E / 8.31025°S 112.78027°E / -8.31025; 112.78027
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanDhampit
Kodhe laladan
administrasi
35.07.05.2001

Sukadana iku désa ing Kacamatan Dhampit, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)