Menyang kontèn

Sukadana, Dhampit, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sukadana
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSukodono
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Malang Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°18′37″S 112°46′49″E / 8.31025°S 112.78027°E / -8.31025; 112.78027Koordhinat: 8°18′37″S 112°46′49″E / 8.31025°S 112.78027°E / -8.31025; 112.78027
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanDhampit
Kodhe laladan
administrasi
35.07.05.2001

Sukadana iku désa ing Kacamatan Dhampit, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.