Jambangan, Dhampit, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jambangan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJambangan
Jambangan kapernah ing Kabupatèn Malang
Jambangan
Jambangan
Jambangan kapernah ing Jawa Wétan
Jambangan
Jambangan
Jambangan kapernah ing Indonésia
Jambangan
Jambangan
Koordhinat: 8°10′07″S 112°45′23″E / 8.1687°S 112.75638°E / -8.1687; 112.75638Koordhinat: 8°10′07″S 112°45′23″E / 8.1687°S 112.75638°E / -8.1687; 112.75638
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanDhampit
Kodhe laladan
administrasi
35.07.05.2012

Jambangan iku désa ing Kacamatan Dhampit, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)