Menyang kontèn

Jambangan, Dhampit, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jambangan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJambangan
Jambangan kapernah ing Kabupatèn Malang
Jambangan
Jambangan
Jambangan kapernah ing Jawa Wétan
Jambangan
Jambangan
Jambangan kapernah ing Indonesia
Jambangan
Jambangan
Koordhinat: 8°10′07″S 112°45′23″E / 8.1687°S 112.75638°E / -8.1687; 112.75638Koordhinat: 8°10′07″S 112°45′23″E / 8.1687°S 112.75638°E / -8.1687; 112.75638
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanDhampit
Kodhe laladan
administrasi
35.07.05.2012

Jambangan iku désa ing Kacamatan Dhampit, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.