Dhampit, Dhampit, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhampit
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiDampit
Dhampit kapernah ing Kabupatèn Malang
Dhampit
Dhampit
Dhampit kapernah ing Jawa Wétan
Dhampit
Dhampit
Dhampit kapernah ing Indonésia
Dhampit
Dhampit
Koordhinat: 8°12′34″S 112°46′12″E / 8.20948°S 112.77007°E / -8.20948; 112.77007Koordhinat: 8°12′34″S 112°46′12″E / 8.20948°S 112.77007°E / -8.20948; 112.77007
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanDhampit
Kodhe laladan
administrasi
35.07.05.1007

Dhampit iku kalurahan ing Kacamatan Dhampit, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)