Menyang kontèn

Srimulya, Dhampit, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Srimulya
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSrimulyo
Srimulya kapernah ing Kabupatèn Malang
Srimulya
Srimulya
Srimulya kapernah ing Jawa Wétan
Srimulya
Srimulya
Srimulya kapernah ing Indonesia
Srimulya
Srimulya
Koordhinat: 8°19′12″S 112°49′27″E / 8.32002°S 112.82423°E / -8.32002; 112.82423Koordhinat: 8°19′12″S 112°49′27″E / 8.32002°S 112.82423°E / -8.32002; 112.82423
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanDhampit
Kodhe laladan
administrasi
35.07.05.2003

Srimulya iku désa ing Kacamatan Dhampit, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.