Rembun, Dhampit, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rembun
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiRembun
Rembun kapernah ing Kabupatèn Malang
Rembun
Rembun
Rembun kapernah ing Jawa Wétan
Rembun
Rembun
Rembun kapernah ing Indonésia
Rembun
Rembun
Koordhinat: 8°12′26″S 112°42′29″E / 8.20732°S 112.70799°E / -8.20732; 112.70799Koordhinat: 8°12′26″S 112°42′29″E / 8.20732°S 112.70799°E / -8.20732; 112.70799
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanDhampit
Kodhe laladan
administrasi
35.07.05.2010

Rembun iku désa ing Kacamatan Dhampit, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)