Pamotan, Dhampit, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pamotan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPamotan
Pamotan kapernah ing Kabupatèn Malang
Pamotan
Pamotan
Pamotan kapernah ing Jawa Wétan
Pamotan
Pamotan
Pamotan kapernah ing Indonésia
Pamotan
Pamotan
Koordhinat: 8°11′27″S 112°45′02″E / 8.19081°S 112.75063°E / -8.19081; 112.75063Koordhinat: 8°11′27″S 112°45′02″E / 8.19081°S 112.75063°E / -8.19081; 112.75063
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanDhampit
Kodhe laladan
administrasi
35.07.05.2008

Pamotan iku désa ing Kacamatan Dhampit, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)